Op 16 december 2018 speelde ZKC ’19 3 tegen Wez Handich 2. ZKC ’19 3 stond op dat moment op een gedeelde eerste plek en Wez Handich in de middenmoot. ZKC wist echter dat het een lastige pot zal worden. In de aanval begonnen Karyn Feenstra, Janice Rijstenberg, Remko Wemmenhove en Mark van den Hof. De verdedig bestond uit Dominique Traanman, Karin Benning, Bart van der Sleen en Bart-Jan Berghuis.

Na een paar minuten kwam ZKC al op achterstand na een goal van Wez Handich. Gelukkig had ZKC snel daarna 3 mooie goals van Remko (strafworp door Karyn Feenstra), Karin (afstandsschot) en Bart (kleine kans). Na deze mooie goals van ZKC begon Wez Handich weer te scoren. De stand werd toen snel 3-5. Enige tijd gingen ZKC en Wez Handich nog gelijk op. De goals bij ZKC kwamen van Karyn Feenstra, Remko Wemmenhove en Janice Rijstenberg. De laatste tien minuten van de eerste helft begon Wez Handich snel uit te lopen. De ruststand was 6-12.

Na de rust kwam Adriaan Dusee in het veld voor Bart-Jan Berghuis (die er daarna weer in kwam voor Mark van den Hof), Nadine Kuiper voor Janice Rijstenberg en Manouk Kuiper voor Karyn. Dit bracht nieuwe energie in het team van ZKC. ZKC hield het goed dicht in de verdediging en kwam steeds dichterbij Wez Handich door een paar mooie afstandsschoten van Mark van den Hof, Remko Wemmenhove en Adriaan Dusee. Score: 11-14.

Op de klok stonden nog 20 minuten en ZKC was gebrand om te winnen. In het laatste gedeelte van de wedstrijd vielen er nog meer goals bij ZKC: Remko Wemmenhove (strafworp door Manouk Kuiper), Dominique Traanman (kleine kans), Bart van der Sleen (kleine kans) en Manouk Kuiper (afstandsschot). Stand: 14-14. Helaas was het Wez Handich die uiteindelijk aan het langste eind trok door in de laatste 5 minuten nog te scoren. Eindstand: 14-15.