Voorafgaand aan deze wedstrijd stond ZKC’19 3 samen met DTG en TFS boven aan in de competitie. Om mee te kunnen blijven doen om het kampioenschap hadden we dus maar één doel: winnen.

De opstelling. Het aanvalsvak bestond uit: Remko, Carel, Janita en Janice. Het andere vak uit: Evert, Erwin, Manouk en Liza. Op de bank: Rosalie, Bianca, Frank en Willem Jan. Door zelf geen broek mee te nemen, schitterde Frank in een prachtig damesrokje op de bank.

ZKC opende de score door een mooie kans van Janita. SIOS deed meteen wat terug (1-2). De eerste helft ging gelijk op. Het aanvalsvak had de eerste helft moeite om een goed spel neer te zetten, maar door o.a. doelpunten van Carel, Liza, Manouk, Evert en Remco kwam de ruststand uit op 6-7.

Rosalie werd in het veld gebracht voor Janice om zo meer rebound te krijgen. Tevens kwam Frank in het veld voor Carel, die later weer in het andere vak werd ingezet voor Evert. ZKC begon te scoren over veel schijven. Beide vakken liepen de tweede helft uitstekend, waardoor ZKC de score verder kon uitbouwen. Ook verdedigend werd het op slot gezet. Willem Jan en Bianca werden ten slotte in het veld gebracht, waarna Bianca direct twee treffers op haar naam kon zetten.

Uiteindelijke leidde dit zelfs tot een score van 11-23!

Door het verlies van TFS, staat ZKC na speelronde 5 samen met DTG aan kop. Aanstaande zondag spelen we thuis, ditmaal tegen de nummer 3 Rodenburg 2 om 13:00 uur. Komt dat zien!