De A1 uit Zuidwolde moest op zaterdagmiddag 15 April tegen de A1 van ASVD. ZKC kwam veel beter uit de startblokken, want wij stonden al heel gauw heel dik voor het stond toen namelijk 11-1. Toen wij deze score bereikt had begonnen de tegenstanders ook te scoren, maar we bleven onze voorsprong houden. Vervolgens gingen wij de rust in met een score van 16-4 en kregen wij te horen van de coach dat wij goed aan het korfballen waren, maar dat we er nog niet waren ook aal stonden wij zo dik voor.

Dus in de 2e helft ging iedereen weer het veld op en werd er zelfs gedacht aan het bereiken van 30 doelpunten, maar dit veranderde omdat ASVD anders gingen spelen. ASVD ging namelijk achter verdedigen en hier hadden wij vrij veel moeite mee, niet alleen kon ASVD vrij goed achter verdedigen maar wij konden er ook niet goed mee omgaan. Desondanks dat wij niet goed konden omgaan met dat achter verdedigen konden wij rustig blijven spelen, doordat wij de 1e helft zo’n grote voorsprong hadden opgebouwd. Bij een stand van 20-9 kwamen de wissels er ook nog even in, die ook nog goed waren voor een doelpuntje. Al bij al heeft het uit Zuidwolde een fantastische 1e helft gespeeld waardoor wij eigenlijk al gewonnen hadden in de rust.