Zuidwolde , 20 november 2016 – Op een winderige, grijze en natte zondag mocht in de zaal ZKC’19 2 aantreden tegen Nic/Alfa College 3.

In de eerste aanval speelden Mark Kleine, Erwin Venema, Liza Zuidema en Janita Krikken. In de verdediging stonden Remko Wemmenhove, Edward Prins, Karyn Feenstra en Bianca van Elp. Op de bank Guus Rumpt, Evert Krikken en Rosalie van Egten en onze geblesseerde Siska Nijhuis als support. Na het fluitsignaal stonden wij al snel 0-1 achter door het foutief verdedigen in het verdedigende vak maar door 2 afstandsschoten van Liza, een afstandsschot van Remko en Bianca, komt ZKC’19 2 op voorsprong van 5-3 met als laatste een meegekregen strafworp van Karyn. Helaas begint bij ZKC’19 2 de scores achter te blijven en begint bij Nic/Alfa College 3 de motor warm te draaien. Van een voorsprong kijken we al snel naar een 6-10 achterstand met voor rust 8-12 op het scoreboard .

Na een hartig woordje van onze coach Evert Krikken in de kleedkamer stonden we klaar voor de 2e helft van de wedstrijd.

ZKC’19 2 had moeite om de bal in de korf te krijgen terwijl Nic/Alfa College 3 elk schot vanuit de handen van de heren uit beide vakken, allemaal raak waren. Al snel was er een gat van 10 punten waardoor op het scorebord 10-20 tussenstand genoteerd stond. Ondertussen zijn Evert Krikken, Guus Rumpt en Rosalie van Egten in het team gekomen voor Erwin Venema, Edward Prins en Janita Krikken. Helaas mocht het niet meer baten en stond er een eindstand 15-24 op het scorebord We kijken terug op een goede 1ste helft en een minder 2e helft.

Op 27 november gaan wij op bezoek bij AKC. Hopelijk kunnen we dan punten binnen slepen !