Zaterdagavond speelde ZKC 3 thuis tegen de nummer twee, DVO 4 uit Bennekom.Het derde moet de komende weken nog de broodnodige punten pakken om verwijderd te blijven van plek 7 en 8.

Na een voorsprong voor ZKC nam DVO het heft stevig in handen: 4-10 na twintig minuten.Bij rust was het verschil wat verkleind: 8-11.
In de rust een donderspeech. Dit resulteerde niet direct in een verandering. DVO liep verder uit naar 13-18.

Met wat omzettingen kreeg ZKC 3 de geest en scoorde er in de slotfase lustig op los.Met veel tumult en een goed spelend ZKC werd een gelijkspel binnengesleept: 19-19.

Dit voelde als een overwinning. Heel tevreden met dit punt, maken wij ons op voor Steeds Hooger 2. Deze Apeldoornse ploeg komt zondag naar Zuidwolde.