Vanochtend begon de dag met een broodje hagelslag. Daarna stapte ik in de auto bij papa om te korfballen in Assen tegen AVO D2. We mochten de auto neerzetten in de parkeergarage bijna naast de sporthal.

Het was een grote sporthal die wel erg warm was. Gelukkig hadden we een flesje drinken mee.

Het begon met 1-0 voor AVO. Ik dacht direct we zijn wel beter dan zij zijn, ze hebben nog maar 1 doelpunt gemaakt. Na een tijdje maakte Ruben gelukkig 1-1 en met nog 10 seconden voor de rust maakte Liese de 1-2!

Onze coach Lotte vertelde in de rust dat we harstikke goed aan het verdedigen waren en erg fel op de bal zijn!  In de aanval mochten we wat meer gaan schieten en doorlopballen proberen.

De tweede helft begon zelf stond ik in de aanval. We gooide goede snelle ballen op elkaar. En konden veel schieten waardoor er veel doelpunten gemaakt zijn. Febe en Esmee scoorden van heel erg ver!  Eindatand 1-6!

Nu zit ik in de auto op weg naar huis. Hopen dat we volgende week weer winnen.