Afgelopen zaterdag moest ZKC’19 D1 tegen Rood-Wit D2. In de aanval stonden Tieme, Meriël, Mirthe en Ilse. In de verdediging stonden Nathan Collin Fenna en Jula. Wissel waren Dyon en Charrissa.

In de eerste helft scoorde rood-wit 1 en toen maakte Mirthe het 1-1 en Mirthe scoorde weer, dat maakt de stand 2-2. Daarna scoorde rood-wit er weer twee.  En toen was het rust met een stand 4-2.

Na de rust scoorde Mirthe er weer 2. Dat maakt de stand 4-4. Daarna hadden we een strafworp die Meriël scoorde, 4-5. Mirthe scoorde doormiddel van een doorloopbal. En het was 4-6. En nogmaals scoorde Mirthe. Daarna scoorde Dyon, het was een klein kansje maar wel raak. En Ilse maakt het laatste punt, eindstand 4-9 Gewonnen!

Helaas verloor DOS'46 D2 nét niet (7-7), we kunnen nu alleen nog maar kampioen worden als DOS'46 één van de komende 2 wedstrijden verliest, en wij moeten dan winnen van Hellas'63. Kom jij ons zaterdag aanmoedigen?