ZKC 4 verliest nipt van Elko
 
Op de zonnige zaterdagmiddag mocht het 4e aantreden tegen Elko 2. Een mooie, warme nazomerdag, waar we ook nog eens op normaal gras moesten spelen. Dat het hard werken werd, was dus gelijk duidelijk. Na een sterke start, met in de eerste aanval Remko, Willem-Jan, Karin en Margriet, staat ZKC direct op 0-2 voorsprong. Het andere vak, het vak van Carel, Gerben, Marlies en Esmee, weet deze voorsprong al snel uit te breiden tot 0-4.
 
Hierna begint Elko mee te scoren. Waar de energie van ZKC wat wegzakt, krijgt Elko bij elk doelpunt meer energie. Het wordt steeds spannender, en de teams gaan met een ruststand van 6-6 de kleedkamer in.
 
Shania is inmiddels in het veld gebracht voor Esmee. Ook in de tweede helft moet voor elk doelpunt hard gewerkt worden. Remko heeft dan inmiddels de derde heer van Elko 1 voor zich en ZKC 4 wordt steeds minder scherp in de afronding. Dit leidt ertoe dat Elko met 13-11 op een voorsprong van 2 punten komt. Even lijkt het nog mogelijk om dit recht te zetten, maar de scheids fluit af bij een stand van 13-12, een teleurstellende uitslag.
 
We willen de mensen die kwamen kijken in Elim bedanken en kijken uit naar volgende week, waar ZKC 4 om 14.00 thuis speelt tegen Blauw-Zwart 2. Tot dan!