Afgelopen zaterdag werden 4 teams van ZKC’19 verblijdt met een medaille en een lekkere taart.

ZKC’19 E1 en E3 waren al kampioen en konden hun laatste wedstrijd zonder al te veel spanning uitspelen. Zij wonnen hun wedstrijd uiteindelijk met respectievelijk 4-2 (tegen HHV E1) en 7-3 (Avereest E1). Beide teams zijn uiteindelijk ongeslagen kampioen geworden. 

Voor ZKC’19 D1 en C1 stond er nog wel wat op het spel.

Bij winst of gelijkspel van ZKC’19 D1 zouden ze kampioen zijn maar bij verlies waren ze weer afhankelijk van wat Thrianta D1 zouden doen met hun wedstrijd. Gelukkig speelden de spelers van D1 een prima wedstrijd en met een klinkende uitslag van 12-1 waren ook zij kampioen.

ZKC’19 C1 speelde hun laatste thuiswedstrijd tegen de nummer laatst Noveas C1. Op papier moet dat een overwinning kunnen zijn maar de wedstrijd is pas gespeeld als de scheidsrechter affluit. De naaste concurrent Sios speelde tegen de nr. 3 Lintjo. Dit was natuurlijk een belangrijke wedstrijd voor onze C1. Bij winst van onze C’s en verlies van Sios was ZKC’19 C1 ook kampioen. En wat gebeurde, Sios verloor. En omdat C1 overtuigend won van Noveas met 16-1 zijn ook zij kampioen geworden. Er moet nog wel een wedstrijd gespeeld worden en die willen ze natuurlijk winnen om ook ongeslagen kampioen te worden. 

Gefeliciteerd allemaal.