Afgelopen weekend speelde ZKC 3 tegen SCO 4 in minder dan ideale omstandigheden in Oldeholtpade. Het was er donker nat en koud. Donker door de aanvangstijd en nat en koud door de regen die continu, met uitzondering van de rust, naar beneden kwam.

Al op de heenweg leverde dit de eerste indrukwekkende bijdrage dit weekend van Dennis op:

“Als de zon niet schijnt moeten wij dat maar doen”

Zonder koffie geen wedstrijd voor 3 dus halverwege Zuidwolde en Oldeholtpade toch maar even koffie gehaald zodat we niet door een gesloten kantine zonder koffie aan de strijd moesten beginnen.

Voor deze competitie ronde stond SCO altijd geslagen onderaan. Aangezien 3 boven in de middenmoot mee doet zou de wedstrijd geen probleem moeten opleveren. We wisten echter ook dat SCO 4 het afgelopen jaar ook onderaan stond in de competitie en toch goed partij gaf. Dus goed en fel beginnen was het devies zodat direct duidelijk zou zijn waar de punten naar toe gingen.

Verdedigend ging ons dat goed af maar aanvallend begon het allemaal wat stroef. Na een tiental minuten kwamen de aanvallen toch op gang en hierdoor stond het uiteindelijk in de rust 2-8.

In de 2e helft werd er door SCO iets meer (vooral fysieke) tegenstand geboden mede door een aantal wissels maar de winst kwam er niet meer door in gevaar. Eindstand 8-15. Dennis die niet eens een volledige wedstrijd speelde leverde hierbij zijn 2e maar niet laatste indrukwekkende bijdrage van dit weekend door als topscorer van het veld te stappen.

De 3e indrukwekkende bijdrage volgde op Zondag alhoewel deze misschien niet helemaal op het conto van Dennis geschreven kon worden. Zijn zoon Stijn Harm Koning werd geboren.

Lonneke en Dennis gefeliciteerd namens het 3e met de geboorte van jullie zoon!