Vandaag stond een uitwedstrijd tegen ASVD gepland. Een ploeg waar we vaker tegen spelen en waarvan de wedstrijden altijd spannend zijn. Wederom vandaag werd het zo'n wedstrijd. ASVD had de eerste aanval en schoten de ballen gelijk naar de korf. Echter begonnen wij met een voorsprong. Remco scoorde een klein kansje en Karyn kwam er achteraan met een doorloopbal! Zo gingen we door en gingen we de rust in met een score van 3-6.

Tijdens de rust werd ons verteld dat we positief moesten blijven en gelijk moeten openen met doelpunten. Verdedigend doen we het goed en krijgen we amper doelpunten tegen.
Helaas begint de tweede helft met 2 strafworpen tegen ZKC, waarbij de stand 5-6 is. Ook hierna wordt er door de tegenstanders nogmaals gescoord, 6-6. De tijd liep door maar veel doelpunten kwamen er niet meer bij van beide kanten. Met een eindstand van 9-8 floot de scheidsrechter af. In het tweede helft hebben we het verspeeld. Verdedigend was het een goede wedstrijd, alleen missen we in de aanval nog de doelpunten.

We weten nu als team waar we de aankomende tijd op moeten gaan trainen om de aanvallen te verbeteren. Hier gaan we hard aan werken!
Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op de planning tegen Oranje Zwart 3 om 17:30. Graag zien we jullie dan weer!