Wedstrijdverslag zaterdag 1 februari 2020.

Vandaag was Dorien helaas ziek, gelukkig wou Mirthe met ons mee spelen!
De 1e 10 minuten spelen; Mike, Harjan, Tieme, en Lise. Al snel scoort Lise het eerste doelpunt 1-0. Maar Lintjo scoort kort hierna 3 tegen doelpunten 1-3. Lise maakt de 2-3, de eerste 10 minuten zitten erop.

De 2e 10 minuten mogen Harjan, Tieme, Mirthe, en Vera spelen. Ze gaan gelijk in de aanval! Mirthe maakt de 3-3, Vera 4-3, Tieme 5-3, Mirthe 6-3, Mirthe 7-3, Vera 8-3, Mirthe 9-3, Vera 10-3, Vera 11-3. Lintjo maakt vlak voor rust nog 2 doelpunten. 11-5 is de stand voor de rust.

Na de rust mogen Vera, Mike, Mirthe en Lise spelen. Lintjo komt sterk terug, ze maken 3 doelpunten 11-8. Lise maakt de 12-8, daarna maakt Lintjo nog een mooi doelpunt 12-9.

De laatste 10 minuten mogen Harjan, Mike, Tieme en Lise spelen. Het wordt heel spannend, want na 3 doelpunten van Lintjo staan ze gelijk 12-12.
Myla en Lisanne doen er alles aan om ze nog even goed aan te moedigen en te coachen. Met resultaat! Lise maakt de 13-12 en Tieme maakt het laatste doelpunt. 14-12. Dit is ook de eindstand van een hele spannende wedstrijd.