ZKC'19 3 mist scorend vermogen tegen WSS 2

In de reserve 2e klasse staan de vijf onderste teams op één of twee punten van elkaar. De tweede helft van het zaalseizoen zal dan ook beslissend zijn in wie zich zal handhaven, en wie zal degraderen. Voor ZKC 3 is elke wedstrijd belangrijk, met vandaag WSS 2 op het programma.

In de aanval begonnen Nadine, Margriet, Remko en Mark. Verdedigend moesten Janita, Marlies, Carel en Bart de boel dicht houden. Verdedigend heeft het 3e goed gewerkt, alleen vielen de doelpunten aan eigen kant niet. Reden om na twintig minuten de eerste wissels door te voeren. Het eerste doelpunt voor ZKC viel pas in de 25e minuut van de eerste helft. Uiteindelijk gaan de teams met een 4-8 tussenstand de rust in, waarbij Carel en de twee wissels Bart-Jan en Karyn voor ZKC de doelpunten maakten.

De tweede helft speelt ZKC 3 beter, maar kan het verschil niet maken. Na doelpunten van Remko, Carel en Bart-Jan, wordt Margriet weer in het spel gebracht en scoort meteen de 8-9. Helaas lukt het ZKC 3 niet ernaast te komen. Na doelpunten van Marlies en Remko, scoort Carel de 11-12 in de laatste minuut. WSS weet echter hun winst veilig te stellen. Scheidsrechter dhr. Hakkers fluit af bij een eindstand van 11-13.

ZKC 3 zal de komende wedstrijden meer eigen scorend vermogen moeten laten zien om handhaving in de reserve 2e klasse veilig te kunnen stellen.