Strijdend ZKC ’19 3 ten onder tegen titelkandidaat Wez Handich 2

Zondag 12 januari 2020 stond de wedstrijd Wez Handich 2 – ZKC ’19 3 op het programma. Vrijdag op training werd er door het 3e goed en hard getraind, omdat ze wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden tegen het jonge en fitte team van Wez Handich.

De eerste aanval van het vak Carel, Remko, Manouk en Janice begon goed door twee mooie goals van Carel. Het andere vak met Bart-Jan, Mark, Karyn en Margriet wist ook vrij snel te scoren, wat de stand op 1-3 bracht. De eerste 20 minuten speelde ZKC goed en wist het de voorsprong te behouden. Met goals van Bart-Jan en Remko kwam de stand op 6-3. Helaas kon ZKC deze voorsprong niet verder uitbreiden en begon Wez-Handich steeds meer te scoren. Met een ruststand van 8-6 gingen beide teams naar de kleedkamer. In de rust vertelde Bart-Jan dat we heel hard moesten blijven werken wouden wij vandaag gaan winnen.

Na de rust was het helaas Wez Handich die maar bleef scoren, waardoor ZKC steeds verder achter kwam. Met mooie goals van Janice en Bart-Jan kwam de stand op 12-8. ZKC wist dat er wat moest gebeuren en bracht Janita erin voor Janice en Bart erin voor Remko. Vervolgens kwam Remko er in de aanval weer in voor Mark. Zo hoopte ZKC toch nog een paar doelpunten mee te kunnen pakken en dichterbij Wez Handich te komen. Ondanks deze goede wissels is dit helaas niet gelukt. Wel pakten Mark, Bart, Karyn en Carel nog een paar mooie doelpunten mee, waarmee de eindstand op 11-19 kwam.

Ondanks deze nederlaag was ZKC ’19 3 na de wedstrijd tevreden over het eigen spel. Wez Handich was te sterk deze keer. We gaan er alles aan doen om de volgende keer thuis Wez Handich wel te kunnen verslaan.

De eerstvolgende wedstrijd die op het programma staat is de wedstrijd tegen Nic. 4. Dit belooft een lastige wedstrijd te worden aangezien Nic. 4 ongeslagen bovenaan staat met 10 punten. We zullen dus ook deze week weer hard aan de bak moeten op training.