ZKC'19 3 pakt de punten tegen DTS 2 en sluit de eerste gedeelte van het veld seizoen af bovenaan als Herbstmeister!

Op 26 oktober was de laatste wedstrijd buiten voor het derde van ZKC. De tweede keer van dit seizoen dat er tegen DTS werd gespeeld. Toen, thuis, gewonnen met 20-11.

Bij de training de dag ervoor was de focus er niet helemaal bij. Daarom was zaterdag aan ons de taak om te focussen en de laatste punten voor nu niet weg te geven. ZKC begon in de aanval met Carel, Bart, Loes en Karyn. In de verdediging stonden Bart-Jan, Mark, Dominique en Jorieke. Wissels: Maarten Feenstra en Marlies.

Loes scoorde het eerste doelpunt. Hierop volgde al snel DTS. Ook hierna scoorde ZKC weer met twee afstandschoten van Bart-Jan. Hierna ging het moeizamer aan onze kant en bleef het gelijk opgaan.  Er werd gefloten voor de rust met een stand van 6-6.

Tijdens de rust werd er aangekondigd dat we echt een stuk feller moesten gaan spelen en dat met name de afronding scherper moest. Met vol goede moed stapten we het veld weer op, en dat resulteerde gelijk met twee doelpunten van Carel. Op deze tempo gingen we verder, waardoor we vier punten voorsprong kregen. Dit hebben we de gehele wedstrijd volgehouden en eindigden de wedstrijd dan ook met een eindstand van 12-16.

Het derde gaat zich nu gereed maken voor het zaalseizoen, maar ondertussen genieten we ook nog even na van het feit dat we Herbstmeister zijn!

Graag zien we jullie weer in de zaal, waar ons een spannend en zwaar seizoen staat te wachten.