Op Zaterdag 19 oktober speelde ZKC A1 tegen Leonidas A1. In de aanval begonnen Lars, Leon, Estelle en Myla. In de verdediging Brun, Hylke, Anouk en Susan.

ZKC begon goed en creëerde veel kansen, helaas was de afronding niet zo goed. Leonidas kwam duidelijk tekort en daardoor was de ruststand 10-4. Het doel was om in ieder geval de 20 goals te maken dus moest er nog wel hard gewerkt worden.

Na de rust kwam Yvar erin voor Hylke en Hylke later weer voor Leon. In de 2e helft ging het scoren al een stuk beter en liep ZKC steeds verder uit. Door veel (mooie) goals was de einduitslag: 27-9.

ZKC A1 staat nu 2e in de competitie en speelt volgende week de laatste veldwedstrijd van dit deel van de competitie uit tegen Udiros A1.