De eerste 10 minuten staan Tijn, Stan, Meike en Lisanne in het veld, het eerste doelpunt is van Meike een afstandsschot en dan is het al super snel 1-0 en dan meteen daar na mag Lisanne een straf worp nemen, maar jammer die mist. Dan een doelpunt van Lisanne een afstandsschot en we hebben de bal weer en Lisanne maakt nog een doelpunt opnieuw een afstandsschot en de stand is nu 3-0. Daarna maakt Tijn nog even een doorloopbal, 4-0. De tegenstanders krijgen een kans maar missen. ZKC’19 heeft gelukkig weer de bal en Meike scoort de 5-0. De tegenstander geven ook nog niet de moed op en ze proberen te scoren en die missen ze allemaal dus het blijft nog even 5-0. Gelukkig daarna hebben we de bal weer en Lisanne heeft een punt er bij gehaald, een klein kansje en nu staat het 6-0 als de scheidsrechter de eerste helft affluit.

2e 10 minuten Nu zitten Stan, Meike, Elin en Veerle er in. Het eerste doelpunt was van Meike een doorloop bal dat maakt de stand 7-0. De tegenstanders proberen ook nog een doelpunt te maakte maar dat lukte weer niet we kregen weer de bal en probeerden weer te scoren en Elin scoorde en dat maakte de stand 8-0 en vlak daar na had Stan een mooi afstandsschot en dat maakte de stand 9-0, vlak daarna maakte Stan ook een klein kansje, 10-0, daar na floot de scheids 20 minuten zijn afgelopen, Leonie vroeg “wat vinden jullie er van”, wij zijden “erg goed” en dat vond zij ook.

3e 10 minuten Nu staan Veerle, Elin, Lisanne en Tijn weer in het veld. De eerste 2 schoten zijn van Elin, 2x een afstandsschoten 2x dat maakt de stand 12-0. Daarna Tijn even een doelpunt, een doorloopbal en daar na Elin nog een klein kansje en dat maakte de stand 14-0. Laatste 10 minuten

De laatste 10 minuten spelen Stan, Meike, Elin en Tijn. Elin een klein kansje bij het begin en daarna scoren om en om Elin en Stan 2x een afstandsschot en dan is de stand 18-0. Stan maakt aan eht eind ook een nog een afstandsschot de eindstand 20-0.