De A1 mocht afreizen naar Hardenberg, waar ze het opnemen tegen Juventa A1. ZKC ging er met een goed humeur in, want ze hadden namelijk hun seizoensopener (ondanks wat de score liet zien) makkelijk gewonnen. Helaas veranderde dat humeur al heel snel. De A1 begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam al snel achter, 5-0. Er werd snel ingegrepen door middel van een wissel. Daardoor werd toch eindelijk de reeks van Juventa verbroken met een doelpunt, maar dat hielp niet genoeg. Juventa kon bijna niet meer missen, terwijl ZKC daar geen moeite mee had. De A1 doet nog zijn best, maar dat mocht niet baten. Juventa bleef maar uitlopen en ZKC kon het niet meer bijhouden. Dat zorgde voor een (toch al wel vernederende) ruststand van 11-3

Het was dus al wel duidelijk dat de wedstrijd niet meer te winnen was, daarom werden de doelstelling in de rust aangepast.

De 2e helft begon beter. Verdedigend werd er beter gespeeld en zelfs in de aanval kon er nog gescoord worden, maar dit duurde niet lang. Ondanks alle kansen ging de bal er maar niet in en verdedigend begon het ook weer af te zwakken. De 2e helft was alleen maar een verlenging van de ‘pijn’. Er gebeurde niet zoveel meer, want Juventa wist de bal er ook niet meer in te krijgen. Dit zorgde voor een (toch wel pijnlijke) eindstand van: 17-5