Op zaterdagmorgen 25 mei om 08:30 uur verzamelde wij met de E2 bij de sportvelden van Zkc 19. wij moesten spelen tegen Thrianta E1 in Hoogeveen. Wij begonnen te spelen in het veld met Veerle, Meike, Stan en Lisanne, En Manon als coach.

Al vrij snel maakte Meike een mooie afstandsschot daardoor werd de stand 0-1. Toen maakte Lisanne een mooie afstandsschot en was het 0-2. Daarna was  Meike weer aan de beurt met een mooie afstandsschot, dat brengt de stand op 0-3.  Toen scoorde Lisanne nog een keer met een afstandsschot toen was de stand  op 0-4. Helaas scoorde Thrianta, dat brengt de stand op 1-4. Maar gelukkig scoorde Meike al snel een afstandsschot, dat brengt de stand op 1-5. Maar als snel wist Meike nog een keer te scoren, met een afstandsschot dat maakte de stand 1-6.

Na 10 minuten in de 2helft speelden Lisanne, Tijn, Meike en Veerle. Toen scoorde Veerle direct een afstandsschot toen werd de stand 1-7. Toen werd er al snel een afstandsschot gescoord door Lisanne, toen werd de stand 1-8. Lisanne wist nog een keer een afstand schot te scoren. De stand was toen 1-9. Veerle kreeg een klein kansje waardoor de stand 1-10 werd. Met deze stand gingen we de rust in. Na de rust speelden Meike, Veerle, Tijn en Stan. Helaas wist Thrianta direct te scoren stand 2-10. Maar gelukkig scoorde Stan al snel weer een afstandsschot dat maat de stand 2-11. Helaas scoorde Thrianta direct weer stand werd toen 3-11.

Na 10 minuten kwam Lisanne weer in het veld en ging Veerle eruit. Lisanne wist gelukkig snel met een doorloopbal te scoren en stand was toen 3-12. Toen scoorde Thrianta weer de stand was toen 4-12. Maar ook Meike scoorde met een mooie doorloopbal. De stand was toen 4-13. Thrianta scoorde daarna helaas 2 keer, de stand was toen 6-13. Ook Stan scoorde weer met een soort doorloopbal. De stand was toen 6-14. En als laatste wist Meike nog een keer te scoren met een afstand schot. De eind stand was toen 6-15. Gelukkig wisten wij dit keer wel te scoren waardoor wij nu gelukkig wel gewonnen hebben.

Zou Stan de volgende keer een stukje willen schrijven? 

Groetjes Lisanne Knegt