ZKC’19 2 bereikt de finale van de A.P Buitenbeker.

Op een mooi, zonnige, dinsdagavond wist het tweede in het verre Friesland, op het gras te winnen van De Walden 3. De ploeg van Steve Green wist vanaf de eerste minuten de wedstrijd te domineren en zelfs de kansen werden deze keer afgemaakt. (Lees coach was net zo verbaasd als jullie). Zo kon de thee opgezocht worden bij een stand van 6-11.

Bij de start van de tweede helft werd er weer direct een ruime voorsprong genomen, 10-17.
Daarna kwam de gebruikelijke laksheid weer terug in de ploeg en werd de wedstrijd rustig uitgebald. De Wâlden 3 kwam, mede door de wissels iets terug in de wedstrijd. Eindstand 14-18.

Woensdagavond 19 juni mag het tweede in een vierkamp toernooi de beker op halen uit Zuidlaren. Het zou leuk zijn als er meer dan alleen onze trouwe supporters aanwezig zijn.