ZKC'19 F2 speelt elke wedstrijd stukje beter!

Afgelopen zaterdag 11 mei mocht onze F2 voor het eerst een uitwedstrijd spelen. Deze toekomstige spelers en speelster van het eerste zijn sinds dit voorjaar een nieuw team binnen ZKC'19. Nadat vorige week de spannende eerste wedstrijd gespeeld werd, en waar al de eerste doelpunten gemaakt waren, was het afgelopen zaterdag tijd voor de eerste uitwedstrijd, naar Elsloo.
Met 6 geweldige topspelers in spe vertrokken we in de (vroege) ochtend al naar Elsloo, om daar voor het eerst een wedstrijd te spelen op natuurgras. Na het fanatieke inschieten en de bemoedigende speech van invalcoach Mark was het tijd om te beginnen. Hidde, Lise, Enora en aanvoerder Ilse begonnen als eerste vier in het veld. Vera en Stan mochten aan de kant beginnen maar hebben ook nog heel lang gespeeld in de wedstrijd.
Omdat de F2 het gezellig (en makkelijker) vind als er zoveel mogelijk spelers meedoen, kwam de F2 al snel 3-0 achter. Nog geen man overboord. Bovendien, nu mocht Vera als superspeler ook meedoen, extra leuk!
Tot aan de rust zijn we gelijk op gegaan met de tegenstanders en mochten met 5-2 aan de ranja. De eerste doelpunten waren gemaakt! Hidde, wat zijn eerste wedstrijd was, had zich gelijk van z'n beste kant laten zien en knalde beide goals raak.
Na rust werd het spel eigenlijk alleen maar beter, overspelen en verdedigen ging zo goed, dat bij 5-3 de superspeler er zelf weer uit moest. Omdat spelen met 5 toch leuker is dan spelen met 4, kwam wij al snel weer wat doelpunten achter en mocht de superspeler er weer in. De laatste tien minuten heeft ZKC'19 geen doelpunten meer kunnen maken, ze waren allemaal al moegestreden van die geweldige eerste dertig minuten! Dat ze niet hebben gewonnen is helemaal niet erg, want het was pas hun tweede wedstrijd.
Super snelle Stan, gooi-vang koninginnen Vera en Lise, verdedigspecialisten Enora en Ilse en topscoorder Hidde hebben een super pot gespeeld! Zelfs onze geblesseerde Harjan kwam zijn team aanmoedigen, super leuk!

As zaterdag 18 mei spelen zij hun derde wedstrijd, thuis tegen Koru om 10:30. Kom ze aanmoedigen!