Op vrijdagavond 26 april werd de inhaalwedstrijd ZKC 3 - TFS gespeeld. In de aanval begonnen: Adriaan Dusée, Carel Funke, Janice Rijstenberg en Karin Benning. De verdediging bestond uit: Bart-Jan Berghuis, Mark van den Hof, Karyn Feenstra en Manouk Kuiper. Op de bank zaten Brun Tiggelaar, Leon Vos, Margriet Tissing en Jorieke Zwiers. Over de wedstrijd hoeft niet veel gezegd te worden, omdat ZKC stukken beter was dan TFS maar niet zuiver was in de afronding.

De wedstrijd begon goed met mooie goals van Carel, Adriaan, Karyn en Bart-Jan, stand 4-0. ZKC bleef uitlopen met af en toe een goal van TFS. Ruststand: 14-7.

De 2e helft van de wedstrijd verliep hetzelfde als de 1ste helft, waarbij ZKC veel opgelegde kansen mistte. Ongeveer 15 minuten na de rust werd 'de gehele bank' in het veld gebracht voor het vak van Bart-Jan, Mark, Karyn en Manouk, stand: 17-10. Het nieuwe vak zorgde voor mooie aanvallen en met goals van o.a. Brun, Leon en Carel werd de eindstand 23-15.

Over twee weken speelt ZKC tegen HKC. ZKC zal scherper moeten zijn tijdens deze wedstrijd, omdat de vorige thuiswedstrijd tegen HKC verloren werd.