ZKC D2 – Elko D2

vandaag was de kampioenswedstrijd ZKC D2 tegen ELKO D2.

Eerst werd het 0-1 gemaakt door ELKO en stond ZKC achter. Maar dat werd al snel goed gemaakt door Myron want die had een prachtig afstand schot gescoord. Vlak daarna werd er weer gescoord Myron had weer een  afstandsschot gemaakt. En daarna nog een. Toen was het kwart afgelopen.

In het tweede kwart werden er nog meer doelpunten gescoord en heeft de tegenstander niet gescoord het eerste doelpunt werd weer door Myron gemaakt het was deze keer een klein kansje.

Aline was de volgende die de bal de korf in schoot met een klein kansje. Daarna was Myron weer aan de beurt en had ze een afstand schot gemaakt. Het laatste doelpunt voor de rust was weer van ZKC en weer door Myron deze keer met een doorloop bal. In de pauze kregen we weer een peptalk van de coach en toen gingen we weer het veld op en vlak daarna had Myron de smaak weer te pakken en stond het 8-1 door de kleine kans van Myron. Alleen had ELKO opeens drie keer gescoord omdat de verdediging niet helemaal lekker ging toen had Myron nog twee afstand schoten gescoord. Maar moest ze er opeens uit omdat ze een blessure had. Daarna ging het niet helemaal goed want ELKO had drie keer gescoord maar daarna had Maud een prachtig doelpunt gemaakt. Alleen was het niet helemaal goed gegaan want ze had een ellenboog tussen de ribben gekregen. Toen de scheids voor het einde floot waren wij dus kampioen en kregen we heerlijke cake.

Hieronder de kampioenen en kijk ook even naar de video met een doelpunt van onze D's op onze YouTube kanaal (link naar de video