Op 16-03-2019 moest ZKC'19 D2 uit tegen Korvesta D1.

De 1e 10 minuten begon Myrthe aan de kant. Het ging gelijk op, want het was steeds 1-0, 1-1, 1-2 en zo ging het door tot het einde van de eerste 10 minuten. Toen stonden wij voor met 3-4.

De 2e 10 minuten ging Luca eruit. Het was wat makkelijker geworden, want de beste van Korvesta waren eruit. We begonnen de 2e 10 minuten met een mooie doorloopbal van Myron. Daarna scoorde Myron nog 2 keer. Maud scoorde daarna een afstandsschot en een doorloopbal. We stonden toen voor met 3-9.

Na de rust zat Myron aan de kant. We kregen meteen een doelpunt tegen. Maud scoorde daarna van een afstand met een mooi aangegeven bal van Myrthe. Het stond toen 5-10.

De laatste 10 minuten zat Maud aan de kant. De eerste paar minuten gebeurde er niks. Daarna werd er een mooie doorloopbal gemaakt door Myron. En vlak daarna scoorde Myron met een afstandsschot. Aline sloot de wedstrijd af met een strafworp en maakte de uitslag 5-13.

Op zaterdag 23-03-2019 om 18:00 spelen wij thuis tegen Elim en als wij die winnen zijn wij kampioen!