De vorige keer toen wij tegen Roda speelden (12 januari) was de eindstand 1-19
Deze wedstrijd waren de vakken: in de verdediging Anouk Koen Indy en Carlyn
In de aanval Dyanne Ilan Cililia en Carlien
In de wedstrijd hadden we geen wissels
1e helft
Er werd heel wat gescoord maar we moesten meer gaan rondspelen
Na 12 minuten stonden we 7-0 voor toen gingen we wisselen de verdediging werd aanval en de aanval werd verdediging
Rust
We bleven tot aan de rust beter sommigen van de tegenstander (zoals dat meisje wat ik had) stond helemaal niets te doen maar ja
Tot aan de rust was de stand 15-2
In de rust zei Siska ''dit is DE wedstrijd waar je aan jezelf kan werken ''

2e helft
Er werd een strafworp genomen door de tegenstanders maar de tegenstanders wisten niet wat een strafworp was dus heeft de scheidsrechter (Brûn Tigelaar) hun dat uitgelegd maar ze scoorden niet
Ook werd er door ons een strafworp genomen en gescoord (Cillia)
En er werd door ons in de laatste 30 seconden nog gescoord (carlyn)
De uiteindelijke eindstand is 26-3
WE HEBBEN GEWONNEN
En dat maakt dat wij gedeeltelijk 2e staan in de pool ?
Ik bedank namens heel D1 Scheidsrechter Brûn Tigelaar en onze geweldige coaches Janita en Siska
En woensdag 20 maart om 17:30 moeten wij thuis spellen tegen Donkerbroek kom kijken want het wordt een spannende wedstrijd als we alle 2 de wedstrijden winnen kunnen we KAMPIOEN worden ?