Na een korte vakantie van 2 weken hervatte de competitie zich weer voor de roodzwarten uit Zuidwolde. Het trad aan tegen Dindoa uit Ermelo. De heenwedstrijd werd met ruime cijfers verloren, 32-19. Maar voorafgaand aan deze wedstrijd had Dindoa 8 punten weten binnen te halen en Zkc’19 6 punten. Op papier leek het dus haalbaar te zijn om punten te pakken. Helemaal gezien de flow van de K.J. Van Dijk formatie die zij afgelopen wedstrijden hadden. Echter bleek deze avond Dindoa een maatje te groot voor de jonge ploeg. 

De wedstrijd begon meteen met een mooie doorloopbal van Melissa Rijstenberg. Deze goal werd meteen gevolgd door een doelpunt van Dindoa. Bij een stand van 2-4 wist Dindoa een poosje een gat van 2 te behouden. Echter lukte het Zkc’19 het gat weer te dichten, 7-7. Helaas kon Zkc’19 niet bijblijven en kon Dindoa uitlopen tot 8-11, dit was tevens de ruststand. 

In de rust werd gezegd dat er gevochten moest blijven worden. Dindoa was fysiek sterk en ook Zkc’19 moest er voor zorgen duels te gaan winnen. Een verschil van 3 kon zeker nog rechtgezet worden. 

Het was helaas Dindoa die sterker de kleedkamer uitkwam, het gat van 3 werd vergroot naar 6. De scheidsrechter liet fysiek veel toe waardoor de gemoederen soms hoog opliepen. Er werd veel gewisseld aan de kant van Zkc’19, helaas konden deze wissels het gat niet meer dichten en werd de wedstrijd verloren met 17-25. 

Zkc’19 neemt deze wedstrijd weer mee naar de volgende, welke aanstaande zondag gespeeld wordt in Rottevalle tegen Wêz Handich. Deze ploeg bezit ook 6 punten. De wedstrijd tegen Wêz Handich zal een belangrijke zijn met betrekking tot rechtstreekse handhaving dus kom allen de ploeg aanmoedigen. 

Doelpuntenmakers:
Tom Rijstenberg: vijfmaal
Kristian Krikken: driemaal
Elske Oord: driemaal
Melissa Rijstenberg: driemaal
Marlieke Krikken: eenmaal 
Anouk Spijker: eenmaal
Lina IJmker: eenmaal