Het was een spannende wedstrijd ZKC tegen Hoogkerk, Cillia had het eerste doelpunt gemaakt met een klein kansje ze scoorde voor ZKC. Het was moeilijk maar het is gelukt. Vlak daarna scoorde de tegenpartij 1-1 daarna kreeg Koen een strafworp omdat zijn tegenstander naast hem stond te verdedigen Koen miste de eerste, maar hij kreeg nog een kans omdat iemand op de lijn stond. Koen scoorde de tweede wel en toen was het 2-1 vlak daarna was het weer 2-2 het ging steeds om en om.

Het vak van Koen was Koen, Anouk, Marit en Cillia ging rond de korf spelen en Koen kreeg de bal, maar de tegenstander van Koen dacht hij gaat een doorloopbal nemen maar Koen die scoorde van een afstand en raakte het 3e doelpunt. Het ging goed maar de tegenstanders hadden ook gescoord 3-3, Het vak van Dianne waren Dianne, Indy, Ilan en Carlijn gingen ook rond de korf spelen helaas waren ze al snel de bal kwijt maar Indy pakte hem weer terug en schoot naar Dianne en Dianne had een mooi doelpunt namelijk een klein kansje en dat was het 4e doelpunt. Maar helaas werd het weer 4-4. Dit was de eerste helft een hele mooie 1e helft.

De 2e helft.

Het vak van Koen kreeg als eerste de bal en ze hadden al snel een doelpunt Koen had namelijk een strafworp en hij scoorde voor ons team het 5e doelpunt. Maar ook was Hoogkerk weer fanatiek en ze maakten en weer 5-5 van. Er werd gewisseld bij ons team en Carlien kwam erin, en al snel had Carlien een klein kansje gescoord en maakte het 6-5. En daarna had Koen een klein kansje gemaakt en hij had het 7e doelpunt gemaakt. Ons team had een beetje moeite met de bal gooien omdat we een beetje onderdruk waren door de tijd en dus hadden de tegenstanders de bal en hadden er twee doelpunten bij gescoord dus 7-7. Maud kwam er in voor Carlijn en had een heel mooi afstandsschot gemaakt en toen was het 8-7 voor ons, er was nog maar 1 minuut op de klok en de aanval van ons had de bal Indy ging even een blij dansje met de bal maken, maar toen speelde ze naar Dianne. Dianne wou nog een doelpunt maken maar dat lukte helaas niet maar dat de tegenstanders de bal hadden dat boeide niet heel erg want de hadden nog maar 10 sec op de klok. Maar de uiteindelijke stand was 8-7 voor ZKC. Ons team heeft gewonnen!

8-7 de eindstand.

Verslag geschreven door: Indy Lohues.