Op deze zonovergoten zondagochtend trad het ensemble van Zkc'19 4 aan op hun thuisbasis. Men was fit. En dat was te zien tijdens de voorbereiding.

In de aanval stonden Mark, Wouter, Hilde en Marjolein. En Evert, Eddie, Nienke en Janita vormden onze defensie. Onze commando bestond uit Nilton, Dianne en Lisanne. En steun en toeverlaat Trudy hield met alle nauwkeurigheid de punten bij.

Onze Mark scoorde het allereerste doelpunt van deze pot en dat in de allereerste minuut! Het liep vervolgens gelijk op tot een doelsaldo van 6-6.
Dianne viel halverwege de eerste helft in voor Marjolein en Guus nam de plaats van Wouter in.
Uiteindelijk had onze defensie overmacht en de aanval schoot er nog 5 raak. En dat maakte een ruststand van 11-7. Niet geheel onbelangrijk is dat onze Mark er maar liefst 6(!) van de 11 gescoord heeft!

Tijdens de rust kreeg het ensemble een pep talk en gingen ze met volle moed de tweede helft in.

Na de rust leek de aanval van Dio de slag te pakken te krijgen en brachten ze het doelsaldo terug naar 11-9.
Maar daar bleef het bij. De schoten van Zkc bleven maar vallen en Dio heeft uiteindelijk met de witte vlag gezwaaid bij 18-13.