Vanaf het komende korfbalseizoen zal Melissa Rijstenberg haar rentree vieren in het rood-zwart van ZKC'19 uit Zuidwolde. Recent maakte Melissa bij haar huidige club LDODK bekend, na dit seizoen niet verder te gaan. De achterliggende periode heeft zij gebruikt om goed na te denken over het vervolg van haar korfbalcarrière. De Zuidwoldigers, en de nieuwe trainers Martin Kamphuis en Steve Green, zijn zeer verheugd met de keuze van Melissa. Met de opgedane ervaring bij LDODK is zij een uitstekende versterking voor de selectie van ZKC'19.
 
Melissa
Na een jeugdperiode bij ZKC'19, kwam Melissa op 16-jarige leeftijd in de selectie. Om haar korfbalhorizon te verbreden en om haar ambities waar te maken, koos ze twee jaar geleden voor het LDODK van haar vriend Feiko de Vreede. Twee seizoenen lang speelde Melissa in de selectie van de Friezen. Een periode waarin ze zich kon meten met de top van het Nederlandse korfbal. In de twee seizoenen werd ze kampioen in de reserve Hoofdklasse A en ook de speelminuten in het eerste van LDODK waren natuurlijk mooie momenten. Op 12 juni sluit ze de periode bij LDODK af met de bekerfinale.
 
Na de eerdere terugkeer van Hielke Oostveen, is Melissa Rijstenberg de tweede versterking voor de selectie van ZKC'19, die volgend seizoen in de zaal terugkeren in de eerste klasse