Aankondiging Algemene Ledenvergadering ZKC ’19

Het bestuur heeft besloten om de Algemene Ledenvergadering op donderdag 16 november te houden. De aanvang van de vergadering is om 20.00 uur in kantine “de Korf”, koffie en thee staan om 19.30 uur klaar. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de leden hun mening geven en stemmen over de door het bestuur voorgestelde besluiten en koers. 

Wat kan je deze avond zoal verwachten? Verkiezing van bestuursleden, jaarverslagen van de verschillende commissies, contributievoorstel en ook de benoeming van de vrijwilliger van het jaar! De complete agenda van de ledenvergadering en de notulen van de vorige ledenvergadering kan je twee weken van tevoren raadplegen. 

Indien leden andere voorstellen dan van het bestuur aan de orde willen laten komen in de vergadering, dan kunnen zij dit met een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. Bij verhindering graag afmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering op 16 november. Na afloop kan er geborreld en nagepraat worden.

 

We hopen natuurlijk op een grote opkomst!

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van ZKC ’19,

 

Liza Voppen,

Secretaris