Zondag 2 juli nam ZKC’19 A1 afscheid van het korfbalseizoen en ook van enkele prominente spelers.

Om 13.00 uur vertrok A1 met drie auto’s naar Belt Schutsloot. Daar lagen 5 Canadeze kano’s voor ons klaar.

Na de 1e etappe over de Kleine Beulakerwijde, gingen we terug naar de grachten om vervolgens aan te leggen voor onze 1e eet-/drinkstop.

Niet wetende dat ons nog een enorme klus stond te wachten. We hadden de route niet helemaal helder, vandaar dat we vol tegen de wind in, circa een half uur moesten peddelen op de grote Beulaker. Een groot meer.

Pittige work-out. Super voor de spierballen.

Na veel lol, waterpret en zelfs een ondergelopen boot, kwamen we om 16.45 uur weer aan op de Camping/het verhuurbedrijf.

Terug naar Zuidwolde, naar De Korf. De zon was volop gaan schijnen inmiddels. Dus lekker buiten gegeten. Patat besteld, gehaald en gegeten.

Remko Wemmenhove nam het woord (mede namens Mark v.d. Hof) en riep 1-voor-1 de afscheidnemende spelers naar voren.

Lina IJmker (naar de senioren), Wouter Steenbergen (naar de senioren) en Nadine Kuiper (studie Wageningen) werden allen verblijd met een afscheids-speech op rijm. Ook kregen ze van hun team een gaaf rood ZKC-shirt met op de achterzijde: Voornaam v.d .speler, Bedankt! ZKC’19 A1. Helaas was Justin van der Veen verhinderd, hij ontvangt later zijn kado.

Ook gaf A1 aan hun trainers (Mark en Remko) nog een mooi bierpakket, als dank voor een mooi fanatiek seizoen. 

Wat een gave middag heeft A1 gehad, zie de foto’s: het plezier spat er vanaf! (Voor meer foto's klik hier voor het album

Tot in augustus,  

Groet van A1.