Zondag bij de wedstrijd van ZKC'19 1 tegen Club Brothers is de C1 Team van de week.

De C1 is een ontzettend gevarieerd team en de talenten staan op de foto mooi in het zonnetje.

Iedere dinsdag en vrijdag werken de altijd gemotiveerde spelers naar de wedstrijden die zaterdags gespeeld worden. Onder leiding van Jan Bijkerk en Elske Oord streeft dit team naar een zo hoog mogelijk niveau en hoewel de insteek vooral serieus is, is de sfeer in het team geweldig. Aan het begin van het seizoen kenden de spelers elkaar nauwelijks en als we nu kijken naar het team dat iedere wedstrijd weer voor elkaar klaar staat en keihard werkt, dan kunnen we gerust concluderen dat dit echt een sterrenteam is.

Het korfbalspelletje heeft in de loop van de jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt: het ‘nieuwe korfbal’ wordt steeds dynamischer en attractiever. Ook de C1 slaat deze weg in en we zijn daarin nog in ontwikkeling, maar de eerste contouren zijn inmiddels goed zichtbaar. De leergierigheid straalt er vanaf en stuk voor stuk werken de spelers keihard aan hun eigen ontwikkeling en dat is te zien, ook in de stand!

Na een wisselvallige start op het veld staat de C1 momenteel fier aan kop in de zaalcompetitie. Er zijn 11 wedstrijden gespeeld. 9 werden er gewonnen en 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Afgelopen zaterdag wist het team ternauwernood een gelijkspel over de streep te trekken en daarom behoudt het haar ongeslagen status!

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen de directe concurrent op het programma. Als deze gewonnen wordt kan ZKC’19 C1 zich opmaken voor een kampioenswedstrijd op 4 maart, in de eigen hal! Be there!