ZUIDWOLDE - Donderdagavond, 10 november ’16, vond de jaarlijkse ALV plaats in kantine `de Korf´. De 33 aanwezigen waren allen gekomen om met elkaar te praten over de door het bestuur voorgestelde besluiten en koers. Nadat ook Geert Wemmenhove een plekje had gevonden, kon de vergadering pas echt beginnen!

Tijdens de vergadering werden de notulen van de ALV 2015 goedgekeurd. Daarnaast werd stilgestaan bij het vertrek van Siska Nijhuis uit het bestuur. Zij werd bedankt voor 10 jaar inzet! Haar taken zijn overgenomen door Mark Kleine en Mark v/d Hof. Mark Kleine wordt het aanspreekpunt van de kledingcommissie. En Mark v/d Hof doet het wedstrijdsecretariaat samen met Roelina Rijstenberg (al sinds aug. ’16).

 

 

 

 

 

 

 

   Siska stopt als bestuurslid na tien jaar

Ook de verslagen van de diverse commissies werden goedgekeurd. Vervolgens werd het financieel jaarverslag, de begroting en het contributievoorstel door de penningmeester toegelicht. Hierbij gaven de kascontrolecommissie aan dat zij hierover tevreden waren, waarbij het contributievoorstel door de leden werd goedgekeurd. 

Na de pauze werd de organisatie schoolkorfbal in het zonnetje gezet. Zij werden uitgeroepen tot vrijwilligers van het seizoen 2015/2016. De organisatie schoolkorfbal bestaat uit: Roelina Rijstenberg, Anne-Martien Steenbergen, Robbert-Jan Oudshoorn, Larissa Hoorn, Linda Venemann en Karin van Lubek. Zij zijn gekozen doordat zij zich fanatiek inzetten om de vereniging op de kaart te zetten middels het schoolkorfbaltoernooi. Dit jaar was het toernooi een succes en leverde het zelfs een recordaantal kinderen op. Onder luid applaus ontvangen de aanwezigen Larissa en Linda het shirt met de tekst: ‘commissie van het jaar, 2015-2016, schoolkorfbal’.

Vrijwilligers van het seizoen 2015/2016: de schoolkorfbalcommissie o.a. Linda en Larissa

Daarna volgde een discussieronde waarin er des te meer interactie ontstond tussen de aanwezigen met het bestuur. Hierin mochten de aanwezigen hun smartphone gebruiken om hun antwoord of ook wel hun stem te laten gelden. Tijdens deze discussieronde werden vooral de problemen waar wij als vereniging mee te kampen hebben, aangekaart. De vergadering werd afgesloten met een rondvraag, waarin een ieder nog zijn zegje kon doen. 

Wij kijken terug op een constructieve avond! Bedankt voor je komst! 

Het bestuur van ZKC ’19

Wiebe Feenstra
Peter Schalk
Henk Gubler
Mark van den Hof
Mark Kleine
Anita IJmker
Siska Nijhuis
Bianca van Elp

 

 

 

 

 

 

 

aa