Dit seizoen startte ZKC'19 met een nieuw F-team onder leiding van Margriet Tissingh en Marije Wildeboer. Het team heeft grote talenten want in de zaal is ze meteen kampioen geworden.

De kampioenen!

Afgelopen zaterdag speelden de F's hun kampioenswedstrijd tegen de sterke tegenstander SDO. Er was heel veel publiek en de wedstrijd werd vreselijk spannend. Onze F-jes namen een 4-2 voorsprong, maar SDO kwam weer terug en bij de rust stond ZKC achter met 5-6.

Na de rust bleef het spannend en het publiek was dan weer heel stil van de spanning en even later moedigden ze de F's met trommels en gezang aan. ZKC kwam weer voor met 9-8, maar vlak voor tijd stond het weer 9-10 voor SDO. In de laatste minuten kwam er toch nog de gelijkmaker en zo eindigde de wedstrijd in 10-10. En ZKC F1 was kampioen!