Afgelopen woensdagavond moest het midweekteam van ZKC'19 voor het laatst dit seizoen de zaalschoenen aantrekken om aan te treden tegen Leonidas. In sporthal De Duker te Noordwolde begon de wedstrijd om 21:30 tussen op papier gelijkwaardige ploegen. Beide ploegen hadden tot dan toe 8 wedstrijdpunten en de vorige wedstrijd werd nipt verloren door ZKC'19. De opstelling was anders dan andere weken. Door veel afwezigen waren er drie gastspelers ingeschakeld die gelukkig mee wouden.

Vanaf minuut één was duidelijk wie er de avond zou winnen. ZKC'19 had het betere spel, was dominant in de verdediging en door goede rebound konden er meerdere doelpogingen met aanval genomen worden. Dit resulteerde in een ruststand van 6-12.

Al tijdens de rust kwamen de grote glimlachen op de gezichten van de spelers. Nooit eerder werden er 12 doelpunten gemaakt in één helft, vaak werd er in een wedstrijd niet eens 12x gescoord.

In de tweede helft ging ZKC'19 door met doelpunten maken. Elke keer als het wat minder liep werd er gezocht naar dé puntspeler van de avond: Marieke. Ze kon maar niet missen deze wedstrijd. Elke bal die omhoog gegooid werd vond de korf. Probeerde de tegenstander dichter te sluiten liep Marieke met groots gemak erlangs voor de doorloop. Geruchten gaan dat de hoofdtrainer inmiddels in contact probeert te komen met dit supertalent. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met een stand van 12-20 op het bord.

Hiermee is het zaalseizoen afgesloten met een overwinning waarbij de midweek voor het eerst de 20 goals weet te maken. De ploeg is precies in de middenmoot geëindigd; 3 ploegen boven ZKC'19, 3 ploegen eronder. Met vol goede moed wordt er het veld opgegaan.

P.s. De midweek zit wel eens krap in de bezetting. Lijkt het je leuk een keer mee te doen, laat van je horen!