We proberen met zijn allen handen en voeten te geven aan ons plan "Focus op ambitie". In dat kader waren we blij met een verzoek van de Hanzehogeschool om een aantal studenten een onderzoek te laten doen bij een sportvereniging naar de zwakke en sterke punten van die vereniging. Hun analyse zal ons zeker helpen om zaken te verbeteren. De komende weken zullen jullie hier meer van horen. Hieronder stellen de studenten Rick Prij en Femke Albada zich voor:

Wij zijn Rick Prij en Femke Albada. De komende weken kunnen jullie ons regelmatig tegenkomen op de club in verband met een opdracht voor school. Hierom zullen wij ons even kort vertellen wie we zijn en wat we gaan doen.

Wij zijn twee studenten van de Hanzehogeschool Groningen en volgen de studie Sport, Gezondheid en Management. Vanuit school hebben we de opdracht gekregen om een organisatie diagnose te maken bij een sportvereniging. Wij hebben hiervoor de vereniging ZKC’19 gekozen en vinden het erg leuk dat we het project hier mogen uitvoeren. De komende weken zullen wij onderzoek doen en ons verdiepen in de vereniging. Wij gaan verschillende vlakken van de vereniging onderzoeken, zodat we uiteindelijk een goed beeld van de vereniging hebben. Vervolgens gaan we kijken naar zowel de zwakke als sterke punten van de club. Alle bevindingen worden uiteindelijk verwerkt tot een bruikbaar beleidsadvies. Het beleidsadvies wordt door middel van een mondelinge presentatie gepresenteerd aan het bestuur.

Om een goed beeld te krijgen van de vereniging zou het fijn zijn om ook informatie van de leden te krijgen. Binnenkort zal er een enquête op de website en de Facebook pagina van ZKC’19 komen te staan. Wij hopen dan ook dat u even een paar minuten te tijd wilt nemen om niet alleen ons, maar daarmee ook de club te helpen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rick Prij en Femke Albada