Zaterdagavond 13 februari vond het eerste "ZKC'19-Running Dinner" plaats. Een nieuwe activiteit binnen ZKC'19 dat -gezien de superpositieve reacties na afloop- volgend jaar een vervolg krijgt. Ruim 25 deelnemers genoten van culinaire hoogstandjes, steeds in een andere huiskamer.
 
 
Voor iedereen was het nieuw. Een Running Dinner: wat is dat? hoe gaat dat precies? De organisatie had in de afgelopen week iedereen een persoonlijk schema toegestuurd. Als voorbeeld: "Om 18 uur moet je op adres 1 zijn voor het voorgerecht, om 19 uur moet je op adres 2 zijn voor het tussengerecht, jij moet zelf vanaf 19.45 uur op je eigen huisadres het hoofdgerecht verzorgen & daarna moet je om 21 uur op het laatste adres zijn voor het nagerecht."  Je wist als deelnemer: a) wat moet ik maken (voor-, tussen-, hoofd- of nagerecht) en b) het aantal mensen dat bij je op bezoek zou komen. Wie aan jouw tafel zouden aanschuiven, dat wist je niet van tevoren.
 
 
In het dorp zag je rond de wisseltijden diverse ZKC-ers zich verplaatsen. Allen op weg naar hun volgende 'restaurant'.
 
 
Geweldige avond
Het was een geweldige avond. Veel gezelligheid, heerlijk eten, steeds een andere tafelbezetting... gewoon een topavond. Vanaf 22 uur vond er een afterborrel plaats in De Korf. Daar werd nog menig drankje genuttigd. Iedereen was het erover eens: volgend jaar weer een Running Dinner. Omstreeks middernacht werd de kantinedeur gesloten.
 
 
Op naar EDITIE 2 van het Running Dinner..... in 2017!  Dan hopen we op nog veel meer deelnemers.
 
De organisatie:
Janita Krikken, Anne-Martien Steenbergen, Remko Wemmenhove