Zuidwolde (Dr):  ZKC’19 en de trainers Albert Kuiperij en Bert de Jong hebben overeenstemming bereikt om de samenwerking voort te zetten. De afgelopen periode heeft de TC van ZKC’19 gesprekken gevoerd met de spelers groep waaruit bleek dat deze zeer enthousiast zijn over Albert en Bert. Daarnaast zijn de trainers gehoord en beiden hebben te kennen gegeven dat het erg goed bevalt en dat ze graag door willen gaan.

Albert Kuiperij en Bert de Jong


Bert de Jong: ‘Dit is de 1e maal dat ik buiten de eigen vereniging SIOS (Wolvega) acteer als coach en dit bevalt mij goed. ZKC’19 is een gezellige en open vereniging en de resultaten van de 2e selectie zijn zeer bevredigend’.

Ook 1e selectietrainer Albert Kuiperij is duidelijk. Albert, die van korte lijnen houdt binnen de vereniging en met de TC, geeft aan; ‘Het bevalt mij ook heel goed en wil graag een jaar door. De spelersgroep gaat nog steeds vooruit en is leergierig. Grote veranderingen in de selectie t.o.v. vorige jaren zorgen voor de wat tegenvallende resultaten’.

De samenwerking tussen beide heren is uitstekend en dat is iets waar de vereniging heel blij mee is. Ook de spelersgroep ervaart dit als prettig. Beide trainers geven op gezette tijden de gehele 1e en 2e selectie trainen terwijl de ander dan tijd inruimt voor individuele ontwikkeling.

ZKC’19 is zeer verheugd dat het deze prettige samenwerking voor komend jaar kan voortzetten zodat er verder gebouwd kan worden met deze jonge selectie.