Tijdens de Algemene Ledenvergadering 19 november jl heeft ZKC'19 een nieuwe voorzitter aangesteld. Iets meer dan een jaar geleden gaf toenmalig voorzitster Gerda van Limburg aan het voorzitterschap niet goed meer te kunnen combineren met de drukke werkzaamheden bij het opstarten van haar eigen bedrijf IINUA. De voorzittershamer is destijds opgepakt door Mark van den Hof, een jeugdig speler binnen ZKC'19 en een bedreven scheidsrechter. Mark heeft het 'interim' voorzitterschap dus afgelopen ledenvergadering officieel overgedragen aan Wiebe Feenstra.
 
 
Wiebe heeft jaren gespeeld bij de roodzwarten uit Zuidwolde en heeft binnen de vereniging meerdere 'petten' gedragen. Zo traint en coacht hij momenteel het jeugdig 4e en is hij druk om de ontwikkeling "focus op ambitie" vorm te geven. Wiebe is geen onbekend bestuurder binnen ZKC'19. Hij heeft enige jaren geleden deze functie ook al gestalte gegeven.Binnen het bestuur mogen ook 2 nieuwe bestuursleden worden verwelkomt. Anita IJmker en Liza Voppen zijn officieel toegetreden waarbij Liza de rol van secretaris op haar zal nemen.
 
ZKC'19 wil zowel Gerda en Mark erg bedanken voor de tijd en energie die ze in de club hebben gestoken. Ze hebben beide zeer geholpen om ZKC'19 te krijgen daar waar het nu staat. Het is aan het nieuwe bestuur met de nieuwe voorzitter om ervoor zorg te dragen het gekozen pad verder uit te werken.