Het lijkt even stil geweest rond ons plan (of project) "Focus op ambitie", maar achter de schermen zijn er inmiddels veel zaken in gang gezet. Zo hebben we onder meer de grote lijnen getekend hoe we handen en voeten gaan geven aan ons plan. Belangrijk daarbij was om antwoorden te vinden op de vragen: 
- wat willen we precies bereiken
- wat moeten we daarvoor doen
- hoe gaan we dat doen en
- wie gaan dat dan doen
Op deze vragen hebben we nu de eerste antwoorden en we kunnen alvast verklappen dat het antwoord op de vraag "wie het gaan doen", is: we gaan het met zijn allen doen! 
 
Op de andere vragen hebben we ook de eerste antwoorden en die willen we graag met jullie bespreken. Met een aantal mensen hebben we de opzet besproken en iedereen was tot nog toe positief of zelfs enthousiast. We hopen dat jullie nog goede ideeen hebben om de plannen te verbeteren, maar we hopen zeker ook dat jullie er enthousiast van worden! En als dit zo is... willen we ook maar meteen starten. Natuurlijk moeten er nog zat zaken geregeld worden en we hebben nog een heleboel puntjes waar we de i nog bij moeten zoeken, maar dat geeft niet. We zullen hoe dan ook de komende tijd nog links en rechts zaken moeten veranderen. 
aaaaaa
We willen op de volgende dagen het plan met jullie bespreken:
 
op vrijdag 1 mei om 19.00 uur
dezelfde dag om 20.00 uur
en maandag 11 mei om 20.30 uur.
Deze dagen en tijden zijn zo gekozen dat ze vlak voor de training van de senioren liggen of vlak na de training van de A's en B's en vlak na de training van de midweek/SportFit. Maar het is niet zo dat deze gelegenheden specifiek voor die groepen zijn. Integendeel: iedereen (ook ouders!) kan kiezen van welke gelegenheid hij of zij gebruik wil maken. Wel hopen we dat we veel mensen zullen bereiken en dat iedereen achter onze plannen kan gaan staan! En als dat zo is: dan beginnen we en (zoals het er nu uitziet) niet verkeerd....  
 
Bestuur en projectgroep