Vrijdag 9 januari is de startsessie gehouden van ons "project" Focus op ambitie. We willen de komende jaren op niveau blijven sporten, maar daar moeten we wel wat voor doen. Het belangrijkste daarbij is dat we voor iedereen een leuke vereniging blijven om bij te sporten. Maar er zal meer moeten worden geregeld. Een paar van die zaken werden besproken, maar verstandiger is om daar eerst meer mensen over te laten nadenken. Daarom komt er een "opstartgroep". Die groep gaat eerst kijken wat we moeten doen en ook wat voor ideeën er zijn.

Afgelopen dagen zijn er al mensen die zich hebben aangemeld voor de “opstartgroep”, maar we kunnen nog wel wat aanmeldingen gebruiken. Zeker ook van ouders van (jeugd-) leden!

Ook willen we al graag ideeën en gedachten van anderen horen (“denken jullie daar wel aan?”). Je aanmelden of een idee melden kan via het nieuwe mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld het bij een van de bestuursleden.