Beste korfballiefhebbers,

Bij deze zijn jullie uitgenodigd om deel te nemen aan het blacklight 4-4 korfbaltoernooi georganiseerd door ZKC’19. Het toernooi zal plaats vinden op 3 januari 2015 van 20:30 tot 02.00 uur in de Mr. N. Wessels Boer hal te Zuidwolde. De sporthal is open vanaf 20:00 uur.

Wat houdt het toernooi in?

Tijdens het toernooi worden er wedstrijden van 8 minuten gespeeld, 4 tegen 4. De zaal wordt daarbij verlicht met blacklight, de korf zal zichtbaar gemaakt worden met breeklichtjes en de spelers zullen ook iets krijgen waardoor ze nog een beetje zichtbaar zijn. Uiteraard mogen de spelers zelf ook glow-in-the-dark attributen meenemen. In de poule fase speelt elk team 6 wedstrijden. Daarna worden de halve finales en finales gespeeld.

Voor wie?

Tijdens het toernooi word je ingedeeld per categorie. Er zullen 8 teams voor de categorie A/B zijn, en 16 senioren teams. Een team moet bestaan uit minimaal 2 mannen en 2 vrouwen, natuurlijk mogen er ook wissels mee.

Inschrijven

Mail het ingevulde inschrijfformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om teams op te geven. Van ZKC’19 mogen er 8 senioren en 4 A/B-teams meedoen. De kosten zijn €25,- per team. De teams die zich als eerst opgegeven hebben mogen meedoen, mochten er van andere clubs niet heel veel opgaven zijn, dan kunnen er van ZKC altijd nog meer teams meedoen! Inschrijven kan tot 27 december.

Overig

Tijdens het toernooi doet de sporthalkantine de catering. Ook zal er EHBO aanwezig zijn. We zoeken ook nog scheidsrechters voor het toernooi! Per team moet er ook minimaal 1 scheidsrechter geleverd worden, wij zorgen er voor dat je niet hoeft te fluiten als je een wedstrijd hebt.

Sportieve groeten,
Blacklight commissie, ZKC´19