Het voortbestaan van de diverse talententeams (“Noord” en “Drenthe”) is dit jaar lang onzeker geweest. Waar het het KNKV ontbreekt aan de juiste middelen om de teams te faciliteren, wordt het voor hetzelfde KNKV steeds moeilijker om aan trainers en coaches voor deze teams te komen. Gelukkig kwamen er de afgelopen weken druppelsgewijs steeds weer signalen dat er een categorie toch van start kon gaan en uiteindelijk zijn zelfs alle selecties nog tot stand gekomen.

In deze selecties kunnen we zeggen dat ZKC’19 weer prima vertegenwoordigd is! In de categorie <18 jaar hebben helaas geen ZKC’ers meegedaan. Nadine Kuiper heeft zich in Noord <16 gespeeld en in Drenthe <16 zijn we vertegenwoordigd met Hielke Oostveen en Lynn Bijkerk. Gijs van Beilen is daar reserve. Hylke van der Boomen en Susan Lubberink komen uit voor Drenthe <14 en Leon Vos voor Drenthe <12!

De Drentse teams zullen zich op 23 december op het Drie Provincien Toernooi in Emmeloord gaan meten met de selecties van Friesland en Groningen. In juni 2015 zullen ze dit opnieuw doen. Plaats en tijdstip daarvan zijn nu nog niet bekend.We wensen Nadine, Lynn, Hielke, wie weet ook Gijs, Hylke, Susan en Leon heel veel plezier dit seizoen en we zijn trots op jullie!

JTC