"Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" is het gezegde. En als dat waar is, zit ZKC'19 goed! Maar liefst 3 jeugdteams werden dit voorjaar kampioen. Lees meer voor grotere foto's van de kampoenen

De B1 hield in haar poule een drietal gerenommeerde tegenstanders achter zich. De ploeg stond in de beslissende week als een huis en haalde met twee belangrijke overwinningen het kampioenschap binnen.

Ook de B2 speelde in een zware poule waar alle ploegen van elkaar konden winnen. Die tegenstanders waren allemaal B1 ploegen, maar daar had onze B2 geen boodschap aan. Zij stonden aan het eind van de wedstrijden meestal aan de goede kant van de score!

De C1 speelt het hele seizoen al fantastische wedstrijden. Dit voorjaar kreeg de ploeg tegenstanders die dit ook het hele seizoen al hadden gedaan. Dat leverde een groot aantal vreselijk spannende wedstrijden op. Vorige week kon de C1 al het kampioenschap binnenhalen, maar die wedstrijd werd met 6-5 verloren. Deze week werden de supporters weer op een spannende wedstrijd getrakteerd, maar nu werd met een 7-6 overwinning het kampioenschap binnen gehaald!

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd! 

de kampioenen van de B1

de kampioenen van de B2

de kampioenen van de C1