De ZKC-feesten volgen elkaar in hoog tempo op:

Op zaterdag 10 mei (van 20.30 t/m 00.30 uur) feest op de Steenbergerhoeve.  Na 5 jaar stoppen Leo en Henriëtte Lubberink als hoofdsponsor van ZKC'19. Dit willen we afsluiten met een mooi feest in de Steenbergerhoeve (de mogelijkheid om je op te geven is officieel per 5 mei gesloten, maar misschien kun je er nog bij. De teller staat op 79 aanmeldingen).

De week erna is er de traditionele ZKC BBQ aan het einde van het seizoen. Op zondag 18 mei zal dit jaar de bbq worden gehouden, dit is het laatste weekend in de competitie waarin de senioren thuis spelen.

Op zaterdag 14 juni nemen we afscheid van onze kantine en gaan we naar de nieuwe accommodatie. Die dag zal helemaal in het teken van allemaal festiviteiten. 

Lees meer voor details en klik hier voor overzicht opgaves van het feest bij de Steenbergenhoeve en de BBQ (bijgewerkt t/m 3 mei).

10 mei: de Steenbergerhoeve:

Dit feest staat in het teken van het afscheid van Leo en Henriëtte Lubberink als hoofdsponsor van ZKC'19. De gehele opbrengst zal beschikbaar gesteld worden voor de nieuwe accommodatie van ZKC'19.

 

Opgave t/m 5 mei! Het feest is voor leden, aanhang, ouders en supporters van 16 jaar. Kosten  tot 18 jaar 15,- vanaf 18 jaar 25,- Hapjes en onbeperkt drinken zijn inbegrepen. Onder de 18 wordt geen alcohol geschonken.

Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier voor de opgaven)

18 mei: ZKC BBQ 

Ook dit jaar is er weer de traditionele ZKC BBQ aan het einde van het seizoen. Op zondag 18 mei na de wedstrijden van ZKC 4, 3 , 2 en 1 zullen we gaan bbq'en. We hopen dat het weer net zo'n groot feest mag worden als andere jaren. 

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier voor de opgaven)

Kosten: €10,00 voor B's of hoger, €7,50 voor C's of lager.

14 juni: afscheid accommodatie

Details volgen nog