Grandioze bingo's op zaterdag 29 maart  
 voor iedereen toegankelijk  

Zoals in diverse media vermeld, heeft wethouder Mirjam Pauwels (De Wolden) op dinsdag 11 maart 2014 het startsein gegeven voor de aanleg van een kunstgrasveld en de nieuwbouw van een club- en kleedaccommodatie voor korfbalvereniging ZKC’19.

ZKC’19 zal in augustus verhuizen naar een andere lokatie op het sportcomplex Woltingeslag. ZKC heeft als club een aanzienlijke eigen bijdrage te leveren in de kosten voor de nieuwbouw van de club- en kleedaccommodatie. Daarom organiseert ZKC’19 de komende tijd diverse activiteiten om de nieuwbouw mogelijk te maken en wil tevens mensen binnen en buiten de club betrekken bij deze prachtige sportinvestering voor Zuidwolde.

ZKC’19 start met een grandioze Glitter & Glamour Bingo op zaterdag 29 maart a.s. op het huidige ZKC-terrein aan de Zuideresweg te Zuidwolde. Om 14.30 uur start de Kinder Glitter & Glamour Bingo (entree € 3,- incl. de bingokaarten, hapje en drankje). De bingo’s vinden op het ZKC-terrein plaats in een grote tent, ter beschikking gesteld door Jan IJmker.

Om 20.00 uur begint de Grote Glitter en Glamour Bingo, die voor alle bingo-liefhebbers toegankelijk is. Er zijn prachtige prijzen te winnen, allemaal ter beschikking gesteld door ondernemers en winkeliers uit Zuidwolde en omgeving. Fotoshoots, Dinerbonnen,Saunabonnen, Spa Fish, Maand gratis sporten, Auto-/Radio cd speler met blue tooth en nog veel meer andere mooie prijzen. Het evenement vindt plaats in een schitterende ambiance met 2 unieke gasten.

Entree is slechts € 15,- per persoon incl. 10 bingokaarten (3 rondes per kaart), hapjes en een welkomstdrankje. Vol is vol! U kunt –als u met een vrienden-/vriendinnengroepje komt- het beste direct een tafel reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Reserveren tafel Glitter en Glamour Bingo 29 maart.”