Beste ZKC’19 supporters,

Het vijfde zaalseizoen van het eerste in de overgangsklasse is weer aangebroken! Bij de eerste twee is lijfsbehoud afgedwongen door het winnen van beslissingswedstrijden, en vorig jaar hadden we ons in de reguliere competitie al verzekert van nog een jaar in de overgangsklasse.

Ook dit jaar komen er genoeg spanende wedstrijden aan, met onder andere de “derby” tegen KIOS. Wij als supportersvereniging Wolfside willen er ook dit jaar er alles aan doen om ons eerste naar de overwinningen te schreeuwen. De spelers hebben te kennen gegeven dat ze dit zeer op prijs stellen.

 

Dit kunnen wij, uiteraard, niet alleen. Hiervoor zijn wij jullie nodig! Spelers, jeugdleden, ouders, sponsoren en alle andere supporters. Hoe kun je lid worden van supportersvereniging Wolfside? Meld je aan bij de wedstrijden van het eerste, wij zullen daar altijd aanwezig zijn. Ook kunnen jullie en mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Kosten zijn dit jaar €5,- voor mensen vanaf de B’s en hoger. Voor de C’s, D’s, E’s, F’jes en Kangaroes kost het €3,-. Dit jaar zijn de prijzen verlaagd omdat we vorig jaar zoveel leden hadden dat we nog een budget over hadden. Vanaf volgend jaar kunnen de prijzen weer (iets) stijgen, maar boven de €7,50 per jaar voor oudere jeugd en senioren zullen wij nooit komen!

Wat krijg je als je lid bent van de Wolfside? Het belangrijkste is uiteraard dat je jezelf een “echte ZKC-supporter” kan noemen. Met jou bijdrage kunnen wij bestaan, breiden wij onze supporters arsenaal uit, zorgen wij voor goede muziek bij de wedstrijden en helpen wij met de goede sfeer de spelers van het eerste optimaal presteren! Daarnaast krijg je elk jaar een leuk presentje én korting bij eventuele busreizen naar de uitwedstrijden. Redenen genoeg om lid te worden!

Wij hopen dat dit jaar de sporthal nóg voller zit, zodat de sfeer alleen maar beter en gezelliger wordt!

 

Tot bij de wedstrijden,

Supportersvereniging Wolfside.