Edwin Vermaat nieuwe hoofdtrainer ZKC’19

Zaalovergangsklasser uit Zuidwolde haalt trainer vol ambities binnen

 

Zuidwolde (Dr.)  Edwin Vermaat (32) uit Groningen wordt de nieuwe hoofdtrainer-/coach van korfbalvereniging ZKC’19Hiermee heeft zaalovergangsklasser ZKC’19 een bekwame opvolger gevonden voor het trainersduo André van Moock en Evert Krikken.

 

Vermaat -opgegroeid als speler bij het Haagse Die Haghe- heeft na een knieblessure zijn korfbalcarrière als speler moeten beëindigenBij Die Haghe heeft hij verschillende teams onder zijn hoede gehad als trainer-coach. Vervolgens stond hij aan het roer bij Nic./Alfa College 3 uit Groningen, dat in de reserve Hoofdklasse uitkwam. Door een verandering van werkkring werd Edwin Vermaat twee seizoenen geleden trainer/coach bij de reserves van KVS (Scheveningen), spelend in de reserve KorfballeagueInmiddels is Vermaat weer woonachtig en werkzaam in Groningen.

 

ZKC’19 is erg blij met de komst van Edwin Vermaat en kijkt vol vertrouwen uit naar een mooie samenwerking. ZKC’19 hoopt met de nieuwe trainer/coach stap voor stap het niveau van het korfbal in Zuidwolde verder te verhogen.