Een foto van de kampioenen van A1 ontbrak nog. Tijdens de laatste thuiswedstrijd werd dit team gehuldigd. De tot dan toe nog ongeslagen ploeg verloor die wedstrijd wel van de nummer 2 Juventa. In het begin van de wedstrijd was ZKC'19 de betere ploeg, maar gedurende de 1ste helft kreeg ZKC steeds meer moeite met de sterke rebound van Juventa. Toch ging ZKC met een 6-4 voorsprong de rust in.

Na rust had Juventa aanvankelijk het betere spel en kwam langszij en nam daarna ook een voorsprong (7-8). ZKC kwam weer gelijk en had de laatste 10 minuten weer de overhand. Zoals zo vaak valt dan echter het doelpunt aan de andere kant: 8-9. Daarmee kwam in de laatste wedstrijd een einde aan de ongeslagen status van de kampioen.

Na de wedstrijd werd aanvoerder Tim Wissink nog uitgebreid in de bloemen en cadeau's gezet. Hij speelde zijn laatste wedstrijd voor ZKC'19. Tim studeert in Eindhoven en dat is erg lastig om te combineren met korfballen in Zuidwolde. Jammer voor ZKC'19 A1 dat met Tim een "prima gozer" en goalgetter kwijt raakt.

De kampioensploeg (met staand 2de van links aanvoerder Tim Wissink)