ZKC'19 A1 is kampioen! De ploeg won in Vroomshoop met 13-7 van TOP(V) A1 en is daarmee niet meer in te halen door de concurrentie. Na de titel in de zaal gepakt te hebben, eindigt de ploeg dus nu ook op het veld als eerste.

De ploeg startte het seizoen moeizaam met in de eerste 4 wedstrijden 2 gelijke spelen en een nipte overwinning op het zwakke DOS-WK. De meest serieuze titelkandidaten leken toen TOP(V) en Juventa, maar ZKC'19 A1 had toen haar draai gevonden en pakte de ene overwinning na de andere. Ook TOP(V) en Juventa moesten er aan geloven en ZKC'19 A1 was met 1 punt voorsprong op Juventa al "herfstkampioen".  

In de zaal pakte de ploeg de titel zonder een punt te verspelen en in die flow werd ook de tweede deel van de veldcompetitie weer opgepakt. En dit is beloond met de titel. Tot nog toe heeft de ploeg dus dit hele seizoen nog geen wedstrijd verloren.

Volgende week speelt de A1 haar laatste wedstrijd (zaterdag 14.30 uur) tegen de nummer twee Juventa. Dan zal de ploeg proberen ook die ongeslagen status vast te houden.